петък, 2 юли 2010 г.

МЕНТАТА ЧИСТИ ТОКСИНИТЕ В ОРГАНИЗМА!


Отвара от горска дива мента ще ни запази здравето с години. В това ни убеждават видни специалисти позоваващи се на свои дълги изследвания на ароматното растение мента. В повечето случаи, без да си имаме на представа страдаме от болести които са следствие от натрупването на токсини в организма. Липса на работоспособност, моментално се уморявате, сънливи сте през деня и не спите през нощта, боли ви глава - това са само част от симптомите, алармиращи за натрупване на вредни вещества в организма. Но как става замърсяването на организма? Заедно с храната която консумираме в организма попадат доста голямо количество вредни вещества. Те са:
- соли на тежки метали;- промишлени отрови;- пестициди и други. Най-страшното е е, когато в организма попаднат канцерогенни вещества. Те буквално убиват клетките и отравят кръвта. Един от най- ефикасните и природосъобразните начини за тяхното прочистване е отварата от дива мента – силно концентрирана. Рецептата е следната в 500 мл. вода се слагат един килограм мента дръжки и листа. Вари се на бавен огън докато отварата стане мътна и доста ароматна. Пие се на гладно по 100 мл. на ден. Сместа се притопля и разбираемо трае пет дни. после процедурата се повтаря. Доказано е че при една терапия която трае цикъл от 30 дни изчиства повече от петдесет процента от канцерогенните вещества в тялото ви. После се почива още тридесет дни и процедурите се повтарят. Обобщено с един тримесечен цикъл с отвара от мента, болестите ще ви загърбят и ще се радвате на крепко здраве спасени от ментата.

2 коментара:

  1. 1 кг. суха мента? това си е почти половин чувал - в какъв съд трябва да я побера, че камоли да и стигне водата? Моля уточнете!

    ОтговорИзтриване
  2. ***

    Дивата балканска мента, която наричат бяла, спаси мама от смърт. Благодаря на италианския професор от Рим, който беше написал в специализиран сайт, че нервно разстройство се лекува с мента, жълт кантарион и магнезий.5 милиона италианци страдат от нервно разстройство.Изходът не е в лекарства, а в билките. Мама беше обработвана 3 седмици с ривотрил, бизор, акинестат и сперидан в психиатрична клиника.От тези лекарства колабираше и беше почти в несвяст, имаше лице на мъртвец, но аз я спасих и то само за 5 дни.Мама имаше страшни кризи, които продължаваха 3 часа - внушаваше си, че не може да диша и се задушаваше и измъчваше, защото мозъкът и беше промит от антидепресанти и транквиланти.
    Щастлива съм, че я спасих и благодаря на този изключителен италианец, който върна живота на мама. Вече няма никакви кризи.

    Теомира - Десислава Петкова
    www.teomira.blog.bg
    ***

    ОтговорИзтриване